10x Nog meer Insta interieurs onder 10k

by
“Instagram is my happy place” roep ik altijd. Mooie plaatjes delen van een opgeruimd huis, dat in werkelijkheid natuurlijk lang niet altijd insta perfect is. Maar ook lekker binnengluren bij anderen met originele en bijzondere interieurs vind ik heerlijk. Omdat de vorige 2 lijstjes zo’n succes waren, deel ik hier weer 10 toffe insta interieurs met minder dan 10K volgers. Gewoon, omdat ik vind dat deze feeds gezien mogen worden!

10x Toffe Insta accounts onder 10K

Wat voor interieurstijlen spreken jou aan? Ik merk dat ik veel verschillende accounts volg. Van over the top eclectisch tot subtiel Scandinavisch en zelfs minimalistisch. Allemaal woonstijlen die totaal niet bij mij passen, maar waar ik wel graag naar kijk. Deze insta interieurs zijn daar een goed voorbeeld van. Ken jij ze allemaal al?

10 insta interieurs om te volgen#1 Sfeervol Scandinavisch bij @lustvoorhetoog

Manon heeft de laatste tijd weinig tijd gehad om te posten, maar je kunt nog genoeg mooie interieurinspiratie van haar feed halen. Ik hou van haar huis met Scandinavische touch, die vooral door de aanwezigheid van genoeg hout, heel sfeervol en knus oogt.

#2 Veel insta inspiratie bij @eclectic_fem

Blogger Femke deelt op haar Instagram account niet alleen foto’s van haar eigen huis, maar ook van instagrammers die ze zelf inspirerend vindt. Dubbel zoveel interieurinspiratie dus! Zelf heeft ze een lekker kleurrijk interieur met toffe accessoires.

#3 Boho vintage feed van @thestorystyler

Ik ben dol op de stijl van Nadja. Op haar account The Story Styler deelt ze plaatjes van haar mooie huis met een boho/vintage look. Check vooral even die stoel met luipaardprint: Die is toch te gek?!

#4 Bijzondere kinderkamers van @lotjes_kiekjes

Op zoek naar echt een originele instagrammer om te volgen? Dan kan ik het account van Lotjes Kiekjes echt aanraden. Waarom? Kijk maar eens naar de supertoffe kinderkamers (die circustent!). Hoe tof zijn die?

#5 Veel hout bij @stephanievanvuuren

Die zolder! De reden dat ik zo snel op de ‘volg-knop’ van Instagram drukte. Zoontje Moses heeft een te gekke kinderkamer, maar ook een heel mooi speelkeukentje. En binnenkort komt er een kleintje bij. Ik kijk nu al uit naar de inrichting van de babykamer, die ongetwijfeld net zo mooi zal zijn!

#6 Pastel liefde bij @dustycorners

Een combinatie van pasteltinten, vintage en DIY interieuroplossingen: Dat klinkt als mijn ideale Instagram account. Het is echt smullen geblazen als je door de feed van Lotte heen scrollt. Ik kan niet kiezen wat ik nou het mooiste vindt: Haar eethoek, de kinderkamers of toch de roze keuken? Neem zelf maar eens een kijkje!

#7 Groene inspiratie en een B&B bij @huisje_veenstra

Een mooi gezin met 3 kids en een B&B runnen. Hoe kan dit huis er dan evengoed zo tip top uit zien? Dit interieur account ben ik nog niet zo lang geleden gaan volgen op Instagram, maar ik word er al iedere keer blij van als ik haar foto’s voorbij zie komen. Lekker veel groen in huis, een knusse eethoek en gezellige kinderkamers. What’s not to love?

#8 Stijlvolle styling van @meeropzeven

Nathalie volg ik eigenlijk al heel lang. Shame on me dat ze niet eerder in mijn top 10 verscheen, maar beter laat dan nooit! Nathalie deelt altijd heerlijk lichte beelden van haar Scandinavische interieur met her en der subtiel pasteltinten toegevoegd. Aangevuld met de mooiste accessoires en af en toe een kiekje van haar lieve zoontje Finn.

#9 Creatief interieur van @sjaartje

Volg Shari als je wel van een beetje creatieve uitspattingen in huis houdt. Door het hele huis vind je bijzondere creaties met verf op de muren en knapt ze kringloopvondsten regelmatig op. Shari houdt er ook een duurzame lifestyle op na, dus ik ben in ieder geval fan!

#10 Pretty in pastel pink bij @mmmmmmanon

Ja 6 m’en moet je intikken om het account van Manon op insta te vinden. Maar dan heb je ook wat. Een sfeervol babykamertje, een stoere eethoek en supergave oude haard bijvoorbeeld. Echt een tip om te volgen als je van pastel, naturel hout en sierlijke accessoires houdt.

Welk account mis jij in dit rijtje? Tips zijn altijd welkom!


Meer toffe insta interieurs onder 10k vind je hier.

 

You may also like